STALL PERSSON

PRODUKTER

Marstalls populäraste produkter vi säljer, kontakta Karolina för mer info om annat foder. Se priser för mer information.

Amino Sport Müsli

Ett komplett kraftfoder till tävlingshästar i alla discipliner

Komplett kraftfoder för stor sportslig belastning hos tävlingshästar i alla discipliner med viktiga aminosyror för optimal muskeluppbyggnad. Näringsinnehållet i Amino-sport müsli är noga avvägt för elittävlingshästars speciella behov. Fodrets främsta egenskaper: Energirikt, innehåller havre, lågt stärkelseinnehåll och extra E- och C-vitamin. Amino Sport innehåller fem essentiella aminosyror i ren form för att hästen skall kunna prestera på topp och bygga muskler, utan att det riskeras protein överskott.

Haferfrei

En grundläggande basmüsli som kan användas till alla typer av hästar

Ett komplett kraftfoder som täcker hästens totala behov av energi, mineraler och vitaminer. Fodret är utan havre men kan suppleras med havre för att få mer energi. Vid rekommenderad fodergiva behöver du inget extra mineralfoder. Detta foder kan kombineras med andra sorter av Marstall müsli inför t.ex. tävling för att öka hästens prestationsförmåga. Det är också drygt i användande och därmed kostnadseffektivt. Haferfrei är marstalls mest omtyckta müsli! Hästar som fodras med Haferfrei är arbetsvilliga med harmoniskt och jämt temperament.

Cornmüsli

Havrefri müsli för uppbyggande av styrka och kondition

Sporthästar, vars prestation fordrar kraftfullt muskelarbete, och hästar som tränar upp konditionen, behöver ett lättsmält foder med kompakt energi, rikt på antioxidanter som de tycker smakar gott. Dessutom behövs näringsämnen för prestation, utstrålning, glänsande hårrem och ett lugnt temperament. Marstall Cornmüsli ger allt detta. Denna müsli är koncentratspeciellt lämpligt för de hästar som utsätts för extrem belastning såsom tävlingshästar, avelshingstar, fälttävlanshästar, kapplöpningshästar och unghästar som förbereds för premiering, försäljning mm.

Basis Lucern

Grovfoder som förlänger tuggtiden och perfekt att ha med på tävling.

Lämplig att använda när man önskar kroppsuppbyggnad eller som grovfoderkomplement. Bra att blanda i fodret till hästar som "kastar i sig" kraftfodret. De välsmakande råfiberkomponenterna intensiverar tuggverksamheten, vilket ökar salivproduktionen och förbättrar upptagningen av fodret. Basis Lucern är uppskattat att använda som enda grovfoder (ersättning för hö) hos hästkliniker, under resor och vid tävlingsmeeting. Bra till hästar med damm- och svampspor allergi, seniorhästar, hästar i rehabilitering eller hästar med tandproblem och dålig foderomsättning.

Champion

Havrefri ”High-Energy” müsli till högpresterande tävlingshästar

Champion-müslin är ett speciellt utvecklat kraftfoder till hästar som är i sportrelaterade stressiga situationer. Den är havrefri, muskeluppbyggande, och innehåller extra E-vitamin som är bra för de stressiga situationerna. Naturliga örter, äpple och lucern gör fodret extra välsmakande och får hästar som kan ha svårt att äta under prestationsstress. Champion ger snabb energi med vegetabiliska Ω-3-fettsyrerika oljor av hög kvalitet. Speciellt utvecklad till hästar som skall prestera i grenar som kräver stora ansträngningar och höga krav på kraft, snabbhet, uthållighet och koncentration.

Force mineral

Komplett mineralfoder i hög kvalitet till alla typer av hästar från fritid- till elit hästar som innehåller alla viktiga mineralämnen, vitaminer och spårämnen din häst behöver. Fodret är välsmakande, utan spannmål, innehåller öljäst och pelleterad och därför lätt att dosera. Force används som tillskott till hö eller spannmål då det bland annat förbättrar det viktiga förhållandet mellan Calcium och fosfor. Det kan också användas som tillskott till alla Marstalls Müsli eller spannmålssorter.